Informasjon

Liverpool Fotballklubb står ansvarlig for det sportslige innholdet og gjennomføringen av dette. Skolen arrangeres i samarbeid med fotballklubber i hele Europa.

TRENERE/INSTRUKTØRER
Alle instruktører er profesjonelle trenere ansatt ved Liverpool Fotballklubb. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke.

DELTAGERE
Deltagerne er i alderen 6-14 år.

Vi vil komme tilbake til rutinene rundt registrering, innsjekking og utsjekking ca én uke før skolen starter.

Liverpool Fotballskole tar ikke ansvar for deltagerene utover fastsatt treningstid – overnatting organiseres selv av deltagerenes foreldre/foresatte.

KLASSE/KATEGORI
Aldersklassene vises for året 2019! Eks. deltager født i 2009 melder seg på i BOYS 10 BORN 2009.

Dersom en klasse/kategori ikke vises i nedtrekkslisten, så er klassen full. Ta kontakt med post@liverpoolfootballschool.com for å høre om det finnes ledige plasser.

Det er ikke tillatt å melde på deltager i en yngre aldersklasse enn det fødselsåret tilsier. Men dersom deltager normalt trener med en eldre klasse kan man melde på i en klasse tilsvarende et år eldre enn deltagers alder (basert på fødselsår).

Det vurderes fortløpende om det skal settes opp flere plasser i gruppene, og noen grupper slås sammen underveis. Grupper med for få påmeldte blir slått sammen med andre grupper.

TRENINGSTIDER
Vi trener hver dag fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Oppmøte er senest kl. 09.30.

FORELDREMØTE
Det blir foreldremøte kl. 09.40 første dagen.

LUNSJ
Klubben tilbyr lunsj til deltagerne – dette betales sammen med påmeldingsavgiften ved påmelding.

HVA DU FÅR
• Trene for profesjonelle trenere fra Liverpool.
• “LFC Academy skills challenges”.
• “LFC Academy player workshops”.
• Medaljer til prisvinnere.
• Diplom.
• Evalueringsskjema.
• Fotball.
• Frukt.
• Være med i kåringen om en gratis fotballskole i Liverpool.
• Obligatorisk forsikring under treningstiden.

VISSTE DU AT
En heldig deltager fra hver og en av årets skoler i Skandinavia vil bli trukket ut til å delta på LFC sin International Football Academy Soccer School i selveste Liverpool *. Deltakeren fra hver skole vil bli valgt på grunnlag av sin holdning som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen, og på skolen må de vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille “The Liverpool Way”.
Dette er en eksklusiv mulighet for vinnerne å kunne delta på en fotballskole i Liverpool, og dette vil bringe de stadig nærmere til klubben.
* fly og hotell er ikke inkludert

E-POSTADRESSE
Det blir sendt ut informasjon til deltagerne en uke før skolen starter. Det er viktig at dere har lagt inn korrekt e-postadresse, og at denne sjekkes med jevne mellomrom. Sjekk også søppelpost/spam, da e-poster som blir sendt ut til mange deltagere samtidig, kan havne der.

PROGRAM
• Registrering kl. 09.30. Se tavle for hvilke gruppe du er i og gå i den etter at du er registrert.
• Vi er inndelt i puljer, har fått hver vår ball og er i gang!
• Fruktpause.
• Vi lærer mer fotballøvelser.
• Lunsj.
• Vi lærer mer fotballøvelser.
• Registrering ut av skolen – viktig at foresatte er med her.
• Skolen er ferdig kl. 15.00 hver dag.

Vi vil ha en felles samling ved start første dag (kl. 09.45), og siste dag (kl. 14.30).

ENGELSK
Selv om trenerene er engelske, så vil undervisning foregå på fotballspråket. Det er et veldig fint språk – hvor alle skjønner alle. Trenerene reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på! I tillegg har vi assistenter med på alle klasser.

GRUPPER/KLASSER
Det er mange som lurer på om de har kommet i samme gruppe som kameraten/venninnen. Kanskje, kanskje ikke! Vi kan også slå sammen / dele opp grupper etter behov. Men ikke fortvil, dere er samlet ute på banen og vil gjøre mye sammen, i de samme årsgruppene. Vi har tak på 16 spillere pr trener, derfor er det oppdelt i grupper. Også er det jo så hyggelig å bli kjent med andre!

FORELDRE/FORESATTE
Foresatte er velkomne til å se på treningene, etter oppmerket anvisning. Foresatte skal IKKE forstyrre deltagerne i treningstidene. Dersom man må ha kontakt, skal dette gå igjennom sekretariatet, som ligger ved banene. Vi vil da hente deltageren ut av gruppen. Men foresatte er velkommen til å se på, etter oppmerket anvisning.

KIOSKSALG
Det blir kiosksalg.

HOTELL
Det tilrettelegges tilbud på overnatting fra lokale hoteller o.l. som deltagere kan benytte seg av om de ønsker dette. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Liverpool Fotballskole tar ikke ansvar for deltagerne utover fastsatt treningstid – overnatting organiseres selv av deltagernes foreldre/foresatte.

FOTOGRAFERING
Ved å melde på en deltager til Liverpool fotballskole, godkjenner du også at LFC og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.

HUSK Å TA MED
• Drikkeflaske til å ha med ut på banen.
• Leggskinn.
• Godt fottøy.
• Rene sokker hver dag, så slipper du å bli sår under beina.

VELKOMMEN TIL FOTBALLSKOLE!

________________________________

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor må vi betale i pund?

Ved spørsmål om hvorfor vi tar pund som betalingsvaluta for årets fotballskoler i Skandinavia, er det fordi vår oppdragsgiver og samarbeidspartner, Liverpool FC, selv avholder sine tjenester i pund. For at dere som deltagere skal få korrekt pris på årets skoler, tar vi derfor betalt i pund. Liverpool Fotballskole har forholdt seg til £184 de siste fem årene. Hva beløpet blir i norske kroner, er det pund som valuta og kursen som avgjør.

Må jeg ha med ordrebekreftelsen ved oppmøte?

Nei, hvis du ved påmelding har mottatt en ordrebekreftelse på e-post, så betyr det at deltageren er registrert, og du trenger ikke ta med ordrebekreftelsen ved oppmøte.

Forsikring

Liverpool Fotballskole har tegnet avtale med Gjensidige om forsikring av deltagerene på skolene i Europa. Dette betyr at deltagere på årets fotballskole er forsikret mot ulykke/invaliditet til 500.000 og behandling oppad til 50.000. Liverpool fotballskole har forsikring som dekker deltakerne dersom de skader seg og det viser seg at det er vår skyld som arrangør. Eksempel på dette kan være at et mål detter over deltaker eller lignende. Vi dekker det deltaker ikke kan noe for selv.

Dersom deltaker for eksempel har gått inn i en takling / skadet foten under trening, er det deltager/foreldrenes forsikring som dekker deltager. Ev. at klubbens, som man er medlem i, forsikring dekker. Vennligst sjekk din forsikring rundt deltager.

Liverpool Fotballskole tilbakebetaler (minus gebyr £30. Gebyr er alt belastet grunnet online booking) inntil 14 dager før skolen begynner. Inntil syv dager før skolen begynner er det ingen refusjon, pga. stengt påmelding. Da er det deltagers/foresattes forsikring som gjelder ved sykdom/skade.

Force Majeure

Selgeren og noen av våre partnere er ikke ansvarlige for værforhold, lukkede fasiliteter eller andre hendelser utenfor vår kontroll. Selgeren vil ikke ta ansvar for feil, mangler, tekniske vanskeligheter eller naturkatastrofer, krigshandlinger, avviklet vann eller strømforsyning og lignende hendelser utenfor vår kontroll.

Er jeg påmeldt?

Du mottar en bekreftelse fra www.deltager.no straks din påmelding er betalt. Da er alt i orden. Sjekk søppelpost/spam dersom e-posten ikke dukker opp i innboksen din. Om du alikevell ikke mottar en slik epost og kontoen din er belastet må du ta kontakt med deltager.no – dette gjøres på e-post support@deltager.no

Kan jeg melde meg av?

Du kan melde deg av skolen inntill fristen for påmelding utløper. Du vil da bli trukket £30 våre påløpte kostnader. Pengene overføres til din konto.

Hva om jeg blir syk?

Når påmeldingsfristen har gått ut, er det spillerens egen forsikring som må brukes om man ikke kan delta på skolen.

Kan jeg bytte klasse?

Ja – om det er ledig plass i den klassen du ønsker å bytte til. Dette er gratis. Send e-post til post@liverpoolfotballskole.no med ønske om bytte.

Er det mulig å bytte skole?

Om du ønsker å bytte skole (fra et tidspunkt til et annet) må du melde deg av. Vi tilbakefører pengene og du melder deg på i ønsket klasse på ønsket skole selv. Dette belastes som vanlig avmelding, £30.

Kommer vi i samme klasse?

Når to deltagere melder seg på samtidig er det ganske sikkert at de havner i samme klasse. Men dessverre er det ingen garantier. For at klassene skal fylles riktig opp blir deltagere flyttet litt og noen ganger slåes klasser sammen. Husk at det er fotballen som skal være i fokus og at det sportslige teller mest.

Når kommer det informasjon?

Det sendes ut info til deltagerne en uke før skolen starter. Det er derfor viktig at e-postadressen som benyttes ved påmelding er korrekt og at den leses med jevne mellomrom. Husk også at om du har meldt på flere så kommer info kun én gang til hver e-postadresse. Husk å sjekke søppelpost/spam for å se om e-post med informasjon kan ha havnet der. Liverpool Fotballskole kan avlyse arrangement med for lavt antall for å kvalitetssikre trening. Dette gis beskjed om per e-post når fristen for påmelding går ut.